Cassiobury Park Hub

Qba Cultural & Public

/****************************************** - PREPARE PLACEHOLDER FOR SLIDER - ******************************************/ var setREVStartSize = function() { var tpopt = new Object(); tpopt.startwidth = 400; tpopt.startheight = 300; tpopt.container = jQuery('#rev_slider_77_1'); tpopt.fullScreen = "off"; tpopt.forceFullWidth="on"; tpopt.container.closest(".rev_slider_wrapper").css({height:tpopt.container.height()});tpopt.width=parseInt(tpopt.container.width(),0);tpopt.height=parseInt(tpopt.container.height(),0);tpopt.bw=tpopt.width/tpopt.startwidth;tpopt.bh=tpopt.height/tpopt.startheight;if(tpopt.bh>tpopt.bw)tpopt.bh=tpopt.bw;if(tpopt.bh1){tpopt.bw=1;tpopt.bh=1}tpopt.height=Math.round(tpopt.startheight*(tpopt.width/tpopt.startwidth));if(tpopt.height>tpopt.startheight&&tpopt.autoHeight!="on")tpopt.height=tpopt.startheight;if(tpopt.fullScreen=="on"){tpopt.height=tpopt.bw*tpopt.startheight;var cow=tpopt.container.parent().width();var coh=jQuery(window).height();if(tpopt.fullScreenOffsetContainer!=undefined){try{var offcontainers=tpopt.fullScreenOffsetContainer.split(",");jQuery.each(offcontainers,function(e,t){coh=coh-jQuery(t).outerHeight(true);if(coh

RIBA Windows

admin Cultural & Public

/****************************************** - PREPARE PLACEHOLDER FOR SLIDER - ******************************************/ var setREVStartSize = function() { var tpopt = new Object(); tpopt.startwidth = 400; tpopt.startheight = 300; tpopt.container = jQuery('#rev_slider_67_2'); tpopt.fullScreen = "off"; tpopt.forceFullWidth="on"; tpopt.container.closest(".rev_slider_wrapper").css({height:tpopt.container.height()});tpopt.width=parseInt(tpopt.container.width(),0);tpopt.height=parseInt(tpopt.container.height(),0);tpopt.bw=tpopt.width/tpopt.startwidth;tpopt.bh=tpopt.height/tpopt.startheight;if(tpopt.bh>tpopt.bw)tpopt.bh=tpopt.bw;if(tpopt.bh1){tpopt.bw=1;tpopt.bh=1}tpopt.height=Math.round(tpopt.startheight*(tpopt.width/tpopt.startwidth));if(tpopt.height>tpopt.startheight&&tpopt.autoHeight!="on")tpopt.height=tpopt.startheight;if(tpopt.fullScreen=="on"){tpopt.height=tpopt.bw*tpopt.startheight;var cow=tpopt.container.parent().width();var coh=jQuery(window).height();if(tpopt.fullScreenOffsetContainer!=undefined){try{var offcontainers=tpopt.fullScreenOffsetContainer.split(",");jQuery.each(offcontainers,function(e,t){coh=coh-jQuery(t).outerHeight(true);if(coh

Sagar

admin Cultural & Public

/****************************************** - PREPARE PLACEHOLDER FOR SLIDER - ******************************************/ var setREVStartSize = function() { var tpopt = new Object(); tpopt.startwidth = 400; tpopt.startheight = 300; tpopt.container = jQuery('#rev_slider_70_3'); tpopt.fullScreen = "off"; tpopt.forceFullWidth="on"; tpopt.container.closest(".rev_slider_wrapper").css({height:tpopt.container.height()});tpopt.width=parseInt(tpopt.container.width(),0);tpopt.height=parseInt(tpopt.container.height(),0);tpopt.bw=tpopt.width/tpopt.startwidth;tpopt.bh=tpopt.height/tpopt.startheight;if(tpopt.bh>tpopt.bw)tpopt.bh=tpopt.bw;if(tpopt.bh1){tpopt.bw=1;tpopt.bh=1}tpopt.height=Math.round(tpopt.startheight*(tpopt.width/tpopt.startwidth));if(tpopt.height>tpopt.startheight&&tpopt.autoHeight!="on")tpopt.height=tpopt.startheight;if(tpopt.fullScreen=="on"){tpopt.height=tpopt.bw*tpopt.startheight;var cow=tpopt.container.parent().width();var coh=jQuery(window).height();if(tpopt.fullScreenOffsetContainer!=undefined){try{var offcontainers=tpopt.fullScreenOffsetContainer.split(",");jQuery.each(offcontainers,function(e,t){coh=coh-jQuery(t).outerHeight(true);if(coh

The Level Velo Café

admin Awards, Cultural & Public, Education & Workplace

Projects The Level Velo CaféThis new building forms part of the HLF restoration of The Level in Brighton. It is located at the heart of the overall landscape scheme for the park by LUC, and comprises a café, public toilets and gardeners’ mess room. The building is fully glazed on three sides and in good weather all the doors can ...

Mulberry Centre

admin Awards, Cultural & Public, Education & Workplace, Heritage

Projects Mulberry CentreThis is a new One O'Clock Club building in the grade II listed Myatt's Fields Park. The design and palate of materials have been carefully chosen to be sympathetic to the Victorian park buildings, whilst also being bold and contemporary. The building contains spaces for children’s play, a training room, a kitchen and an office. The indoor play ...

Myatt’s Fields Park

admin Awards, Cultural & Public

Projects Myatt's Fields Park WC'sThis new pavilion provides public WC facilities in the grade II listed Myatt’s Fields Park. The design and palate of materials have been carefully chosen to be fitting in their park setting. A roof light and clerestorey allow light to flood into the interior. The building has been designed to read as a pair with the ...

Peckham Rye Café

admin Cultural & Public

Projects Peckham Rye CaféThis circular café on Peckham Rye Common gives wonderful panoramic views across the Rye. The oak double doors can be opened wide in summer allowing the café to spill out onto the surrounding gravelled and grassed area, and to invite people in. To the rear, a robust wing houses the café back-of-house and two simple changing rooms ...

Russell Square Café

admin Awards, Cultural & Public, Heritage

Projects Russell Square CaféThis project involved remodelling and extending the existing Café in Russell Square to create a building which would both enjoy and contribute to the newly landscaped gardens. Oak double doors can be opened wide allowing the café to spill out into the gardens, whilst elegant overhanging eaves provide shelter and shade. Knox Bhavan worked and consulted with ...

Sculpture Factory

admin Cultural & Public, Education & Workplace

Projects Sculpture FactoryThe Sculpture Factory provides new artists’ facilities in Burgess Park, South London. The building will be shared by Art in the Park and the Sculpture Factory, for use by artists and children. A large barrel vaulted roof, covered with a multi layered clear texlon ‘cushion’ roof covering lets natural light into the studios below. A stone workshop, administration, ...

Brockwell Park

admin Cultural & Public, Education & Workplace

Projects Brockwell ParkThis remodelled changing block will provide two new community rooms, completely modernised changing rooms, and storage space for community groups. Large new areas of vandal resistant translucent walling bring light into the interior, whilst the addition of insulated render covered with climbing plants improves the thermal performance of existing walls. There are two access points to the building ...